Caleido

Caleido je italijanski atelje design radiatorjev in eden glavnih ambasadorejev znamke "Made in Italy" na svetu. Podjetje ima trg in kupce vedno v središču pozornosti. Ponujajo inovativne in praktične radiatorje italijanskega dizajna, z odlično kakovostjo in lastnostmi. Strmijo k spoštovanju okolja v vseh proizvodnji procesih in z razvojem izdelkov z majhnim vplivom na okolje.

Podjetje Caleido ustanovljeno leta 1993 v provinci Brescie, je proizvajalec dizajnerskih radiatorjev, kopalniških radiatorjev in dizajnerskih kaminov. Njihovi glavni blagovni znamki sta "Caleido Fine Design" - kolekcija dizajn radiatorjev n "Caleido Fire Design" - kolekcija dizajn kaminov na bioetanol.

V sodelovanju s svetovno znanimi oblikovalci, letno dopolnjujejo svojo ekskluzivno kolekcijo radiatorjev z novimi inovativnimi proizvodi.

Po skoraj 20 letih prizadevanj, nenehnega vlaganja in stalne rasti, je danes znamka Caleido prisotna v več kot 50 državah po vsem svetu, s pomočjo mreže izbranih partnerjev, kot npr. Remih Ogrevalna tehnika v Sloveniji, si prizadevajo približeti kupcem na trgu in nadaljevati proces mednarodne širitve.