Običajni radiatorji, elegantni radiatorji, privlačni radiatorji, nenavadni radiatorji in še in še.
 
Vsak radiator je lahko zgodba zase. Vsak se poda v določen prostor in ima določen namen.
Odkrijte bogastvo oblik in tehnoloških rešitev, ki smo jih za vas pripravili v našem prodajnem programu. Izberite radiator, pri katerem vam bo že ob pogledu nanj toplo!
 
Pestrost za oko in duha.
Poleg radiatorjev običajnih oblik lahko dobavimo, namestimo in spojimo v sistem dizajn radiatorje, ki so kreacije svetovno znanih industrijskih oblikovalcev. Koncept dizajn radiatorjev je jasen. Dekorativni element prostora v katerega je postavljen hkrati pa grelno telo, ki vzdržuje želeno temepraturo v prostoru. Ležeče ali pokončne radiatorje v stenski ali samostoječi izvedbi se lahko v različnih barvah namesti v prostor, ki je na voljo. Radiatorji so lahko diskretni ali pa vpadljivi.

Novogradnja ali adaptacija.
Različne možnosti priključitve na ogrevalni sistem omogočajo, da se radiatorje lahko namesti v še tako specifične prostore in se jih poveže na obstoječe sisteme ogrevanja.. Radiatorji so primerni za ogrevanje starih hiš ali stanovanj z velikimi toplotnimi izgubami kot za nove hiše in stanovanja, ki imajo precej manjše izgube. V novogradnjah lahko radiatorje uporabite v samostojnem radiatorskem ogrevalnem sistemu ali pa v kombinaciji s talnim ogrevanjem. Zaradi vse več domov, ki za ogrevanje uporabljajo toplotne črpalke in druge nizko-temperaturene sisteme pa so posebej zaželeni radiatorji z visokimi izkoristki.

Bivalni prostor, spalnica, kopalnica... Vsi prostori.
Naj gre za velike dnevne prostore, spalnice, kopalnice ali pa manjše prostore, kot so ponavadi kuhinje in hodniki. V našem programu najdete radiatorje, ki bodo zadovoljili potrebe ogrevanja prav vsakega prostora.

Voda, elektrika, kombinacija.
Običajne radiatorje je mogoče dodatno opremiti z električnimi grelniki in jih tako uporabljati tudi izven ogrevalne sezone. Poleg radiatorjev, ki delujejo na (vodo) centralno ogrevanje pa so na voljo tudi električni radiatorji, ki delujejo neodvisno od centralnega ogrevanja. Tovrstni radiatorji so tovarniško polnjeni s posebno tekočino in imajo vgrajene električne grelnike.

Odličen izkoristek in dolga življenjska doba
Inovativni sistemi radiatorjev in sodobne tehnologije omogočajo visok izkoristek. Varčni radiatorji z majhno vsebnostjo vode pa zagotavljajo nižjo porabo.  Dolga življenjska doba radiatorjev je rezultat, vrhunskih materialov, kot so karbonsko jeklo, aluminij in nerjaveče jeklo ter najsodobnejšega elektrostatičnega suhoprašnega barvanja.Najnovejši izdelkiDodatna oprema