DESIGN RADIATORJI

Dobrodošli na spletni strani Remih Design, kjer boste naleteli na največjo izbira radiatorjev za ogrevanje prostorov, kopalniških radiatorjev, električnih radiatorjev in drugih radiatorjev v Sloveniji.Tubes kolekcija Plug&Play

Enostavno: vklopimo, izklopimo, premaknemo

VEČ
 

SVETOVANJE, PRODAJA, MONTAŽA

30 let izkušenj na področju ogrevanja in vodovodnih inštalacij, osredotočanje na inovacije in nenehno izobraževanje nam omogočajajo, da vam ponudimo celovite storitve od svetovanja do izvedbe. Strokovno znanje, poznavanje prodajnega programa ter osebni pristop sta ključ za našo uspešno realizacijo projektov. Omogočamo vam, da si radiatorje ogledate v našem salonu, se posvetujete z našimi strokovnjaki ter uresničite vaš cilj. Poleg prodaje radiatorjev izvajamo tudi montažo radiatorjev ter montažo in predelavo inštalacij.

Izkoristite brezplačno svetovanje in se pred izvedbo projekta posvetujte z nami. Kontaktirajte nas ali pa nas obiščite v salonu, kjer vam bomo z veseljem svetovali pri izbiri po potrebi pa opravili tudi ogled na objektu. Naša prednost sta kratek odzivni čas in profesionalne storitve.

Smo zanesljiv dobavitelj radiatorjev, spoštujemo vaše želje in dogovore. Trudimo se zadovoljiti vsakega kupca in njegove želje. Zagotavljamo osebni pristop, spremljanje razvoja stroke, obvladovanje celostnega procesa, konkurenčne cene, najvišji nivo storitev in najkrajše izvedbene roke.

SALON


POMEMBNO OBVESTILO


Obveščamo vas, da je obisk našega salona možen po predhodnem dogovoru, vsak delovnik med 8-16h.

Prosimo vas, da si ob obisku našega salona namestite zaščitno masko. Prosimo vas, da vaš prihod najavite po telefonu.

kontakt: 041464644

Za razumevanje se zahvaljujemo. 
Stegne 31, Ljubljana

DELOVNI ČAS SALONA:
26.12.-03.01. ZAPRTO
delovniki  8h - 16h
sobota, nedelja, prazniki zaprto
po dogovoru tudi izven delovnega časa