ANTRAX

Italijansko podjetje Antrax IT je specializirano za proizvodnjo design radiatorjev in kaminov. Strmijo k izdelovanju najkvalitetnejših izdelkov. Z najmodernejšo proizvodno tehnologijo in sodelovanjem s svetovno znanimi oblikovalci, kot so Andrea Crosetta, Dante O. Benini, Luca Gonzo, Francesco Lucchese, Massimo IOSA Ghini, Matteo Thun in Antonio Rodriguez so radiatorji Antrax sinonim za edinstven Italijanski slog in kakovost. Podjetje Antrax je prejelo številna prestižna priznanja in nagrade za svoje izdelke na različnih mednarodnih dogodkih.

Kljub temu, da je Antrax mlado podjetje si je po samo štirih letih obstoja ustvarilo velik ugled in renomirano ime na svetovnem tržišču, povečali pa so tudi svojo proizvodnjo. V zadnjem času, pa lahko podjetje Antrax uvrščamo med vodilne svetovne proizvajalce in oblikovalce vrhunskih radiatorjev.

Design radiatorji, kopalniški radiatorji, kamini: toplota pride v dom na številne načine v inovativih oblikah, ki izražajo raziskave, tehnologijo in oblikovanje.