info@design-radiatorji.si 01 511 41 90 www.remih-i.si
facebook linkedin google+
 


DESIGN RADIATORJI

Dobrodošli na spletni strani Remih Design, kjer boste naleteli na največjo izbira radiatorjev za ogrevanje prostorov, kopalniških radiatorjev, električnih radiatorjev in drugih radiatorjev v Sloveniji.Tubes Rift by
Palomba Serafini Studio


Tubes Rift, že na voljo.
Obiščite nas v našem razstavnem salonu.

VEČ 

 


20 let izkušenj na področju ogrevanja in vodovodnih inštalacij, osredotočanje na inovacije in nenehno izobraževanje nam omogočajajo, da vam ponudimo celovite storitve od svetovanja do izvedbe. Strokovno znanje, poznavanje prodajnega programa ter osebni pristop sta ključ za našo uspešno realizacijo projektov. Omogočamo vam, da si radiatorje ogledate v našem salonu, se posvetujete z našimi strokovnjaki ter uresničite vaš cilj. Poleg prodaje radiatorjev izvajamo tudi montažo radiatorjev ter montažo in predelavo inštalacij.

Izkoristite brezplačno svetovanje in se pred izvedbo projekta posvetujte z nami. Kontaktirajte nas ali pa nas obiščite v salonu, kjer vam bomo z veseljem svetovali pri izbiri po potrebi pa opravili tudi ogled na objektu. Naša prednost sta kratek odzivni čas in profesionalne storitve.

Smo zanesljiv dobavitelj radiatorjev, spoštujemo vaše želje in dogovore. Trudimo se zadovoljiti vsakega kupca in njegove želje. Zagotavljamo osebni pristop, spremljanje razvoja stroke, obvladovanje celostnega procesa, konkurenčne cene, najvišji nivo storitev in najkrajše izvedbene roke.

SALON


 
Stegne 31, Ljubljana

DELOVNI ČAS SALONA:
delovniki  8h - 16h
sobota, nedelja, prazniki zaprto
29. in 30. 12. zaprto.
po dogovoru tudi izven delovnega časaKopalniški radiatorji

Izberite med različnimi
modeli, dimenzijami in barvami kopalniških radiatorjev.

VSI KOPALNIŠKI RADIATORJI

 

Električni radiatorji

Izberite električen radiator za kopalnico ali dnevni prostor.


VSI ELEKTRIČNI RADIATORJI

info@design-radiatorji.si01 511 41 90www.remih-i.si
SLEDITE NAM:  facebooklinkedingoogle+

Vse pravice pridržane © 2014, Remih inženiring d.o.o.